Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر مدرسه توانمند داشته باشیم می‌توانیم به جامعه مقتدر برسیم و به دنبال آن رشد اشتغال را شاهد باشیم، گفت: اگر این زیرساخت‌ها اصلاح نشوند در درازمدت همیشه با مسایل و مشکلات ناشی از بیکاری مواجهیم.

به گزارش ایسنا، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی در نخستین جلسه عمومی اعضای هیئت علمی و کارکنان سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی که با هدف تبیین شعار سال 96 «اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال» برگزار شد گفت: همزمانی آغاز سال جدید با ولادت حضرت زهرا (س) و حلول ماه رجب را باید به فال نیک بگیریم و امیدواریم برکات آن تا پایان سال همراهمان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شعار امسال تولید و اشتغال است و بنده بر روی آن تاکید بسیاری دارم، شاید در ابتدا به نظر بیاید این مقوله ارتباط چندانی با آموزش و پرورش نداشته باشد در حالی که معتقدم تا آموزش و پرورش را اصلاح نکنیم نه تولید خواهیم داشت و نه اشتغال.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه لازمه رشد تولید و اشتغال برخورداری از یک جامعه مقتدر است گفت: جامعه مقتدر جامعه‌ای است که در آن به نیروی انسانی بها داده شود و در آن امنیت برقرار باشد. لازمه وجود نیروی انسانی کارآمد، آموزش و پرورشی کارآمد است.

دانش آشتیانی تاکید کرد: اگر بخواهیم مهارت های لازم را در نیروی کار ایجاد کنیم باید از دوران کودکی شروع کنیم و اشتباه است که مهارت آموزی از دوره دیپلم و دانشگاه شروع شود؛ اکنون با نیروهای فراوان فارغ التحصیلی روبرو هستیم که دارای مهارت های لازم برای ورود به شغل نیستند.

وی با بیان اینکه اگر مدرسه توانمند داشته باشیم می‌توانیم به جامعه مقتدر برسیم و به دنبال آن رشد اشتغال را شاهد باشیم گفت: اگر این زیرساخت ها اصلاح نشوند در درازمدت همیشه با این مسایل و مشکلات مواجهیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی و افزایش بازده اقتصادی و رابطه آن با سن گفت: هرچه سن بالاتر برود تاثیر مهارت آموزی کم می شود و هرچه آموزش مهارت ها از سنین پایین‌تر شروع شود اثرگذاری آن بالاتر است.

وی با اشاره به طرح مباحثی اعم از حجم بالای کتب درسی گفت: رویکرد ما همواره پررنگ دیدن "آموزش" بوده و همه هم و غم خود را در تولید کتب درسی روی محتوای آموزشی گذاشته ایم اما باید روی مباحث مهارتی تمرکز کنیم.

دانش آشتیانی افزود: در 9 سال اول آموزش انتظار داریم دانش آموز مهارت تفکر و استفاده از خرد جمعی را بیاموزد و بتواند ایده پردازی کند. در تولید یکی از مسایل مهم که باید فرد کارآفرین داشته باشد شجاعت، اعتماد بنفس و قدرت ریسک است، اینها را باید کجا به دانش آموز یاد داد؟

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به مدارس زیادی رفته ام و با دانش آموزان گفت وگو کرده ام و دریافته ام اعتماد بنفس و نگرش مثبت در دانش آموزان پایین است و ناامیدی در آنها موج می زند که در این میان معلم و مدرسه نقش کلیدی دارند.

وی با بیان اینکه باید بخصوص در مقطع دبستان خودباوری، نگرش مثبت و اعتماد بنفس را در دانش آموزان ایجاد کنیم عنوان کرد: باید این هدف را دنبال کنیم که در کلاس درس انتقال مهارت ها مهمتر از آموزش جدول ضرب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قوچان، جواد واعظ در نشست خبری خود ضمن گرامیداشت  روز معلم در جمع اصحاب رسانه این شهرستان، اظهار داشت:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود 36 هزار نفر دانش آموز دارد که 2648 معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های این اداره در سال گذشته، بیان کرد: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود 4 سال روبه تعطیلی رفته بود به 26 رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال 32 نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ گفت:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش 1600 دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های مربوط به مشارکت سیاسی تصریح کرد : برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان 50 حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی در خصوص احداث و تجهیز استخر دانش آموزی نیز گفت:  عملیات اجرایی این استخر در سالهای گذشته آغاز و با اعتبار 40 میلیارد تومانی  در حال حاضر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد  البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب  نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ خاطرنشان کرد: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات  شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون  مجموعا حدود 800 میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های عمرانی آموزش و پرورش، بیان کرد: در بحث ساخت مدارس راه اندازی یکی از مدارس مسکن مهر  جداسازی مدرسه مختلط پادگان ارتش  یک پروژه 12 کلاسه مقطع متوسطه اول و مدارس روستای های بهار خبوشان سراب کلاته ملو یدک قاچکانلو چیتگر مدرسه آیت الله سعیدی از اقدامات  این حوزه است.

وی با انتقاد از قانون 50درصدی مشارکت خیرین تصریح کرد: طبق قانون 50درصد یک پروژه توسط خیرین باید تامین شود،با توجه به تورم و مشکلات اقتصادی بسیاری از  خیرین قادر به پرداخت سهم 50 درصدی در پروژه های مد نظر خود نیستند و عملا خرده خیرین که قصد مشارکت در برخی پروژه ها را دارند نمی‌توانند مشارکت کنند که باید تمهیداتی در این خصوص صورت گیرد.

واعظ در ادامه با اشاره به فرسودگی مدارس قوچان افزود: متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای 50 سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر 70درصد مدارس قوچان فرسوده هستند که نیازمند توجه بیشتر مسئولین و ورود خیرین نیک اندیش جهت بازسازی این مدارس هستیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: کد رشته تربیت بدنی شهرستان قوچان 3 سال به صورت آزمایشی به این شهرستان داده شده بود که در سال‌های گذشته به دلیل نبود بسترهای لازم عملا راکد شده است و در صورت مهیا نشدن این بسترها از جمله استخر دانش‌آموزی  عملا امسال جذب دانش آموز در سال دهم نخواهیم داشت و تنها دانش آموزان پایه 11و12 را خواهیم داشت که امیدواریم با ساخت استخر این مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی